Pro zlepšení funkčnosti stránek využíváme cookies. Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách.

KONTAKTY

Black Cat Shop
Náměstí Svobody 74/10 (ve dvorním traktu)
Brno, 602 00
tel: +420 606 100 979
fax: -
napište nám

NOVINKY

arr3Platby kartou i v měně EURO !Vaše nákupy nyní můžete pohodlně platit v prodejně také Platebníni kartami. Přijímáme i platby v... arr314.9.2018 NOVĚ OTEVŘENÁ PRODEJNA BLACK CAT SHOP PŘÍMO V CENTRU BRNA !S radostí všem našim zákazníkům oznamuji, že od 14.9.2018 najdete nově otevřenou prodejnu Black Cat... arr3Spuštěn nový e-shop !Po malé pauze vás opět vítám na novém e-shopu www.blackcatshop.cz. Produkty na e-shopu stále...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 290 Kč (50 EUR)
Skladem
naše cena 590 Kč (23 EUR)
Skladem
naše cena 1 890 Kč (74 EUR)
Skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 190 Kč (46 EUR)
Skladem
naše cena 59 Kč (2 EUR)
Skladem
naše cena 1 590 Kč (62 EUR)
Skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Black Cat Shop (Monika Hanáková) se sídlem Piaristů 20, Mikulov, 69201 IČ 72306386 zapsaná u Městský úřad Mikulov(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ