KONTAKTY

Black Cat Shop
Náměstí Svobody 74/10 (ve dvorním traktu)
Brno, 602 00
tel: +420 606 100 979
fax: -
napište nám

NOVINKY

arr3Platby kartou i v měně EURO !Vaše nákupy nyní můžete pohodlně platit v prodejně také Platebníni kartami. Přijímáme i platby v... arr314.9.2018 NOVĚ OTEVŘENÁ PRODEJNA BLACK CAT SHOP PŘÍMO V CENTRU BRNA !S radostí všem našim zákazníkům oznamuji, že od 14.9.2018 najdete nově otevřenou prodejnu Black Cat... arr3Spuštěn nový e-shop !Po malé pauze vás opět vítám na novém e-shopu www.blackcatshop.cz. Produkty na e-shopu stále...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 290 Kč (50 Euro)
Skladem
naše cena 690 Kč (27 Euro)
Skladem
naše cena 350 Kč (14 Euro)
Skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 890 Kč (113 Euro)
Skladem
naše cena 2 990 Kč (117 Euro)
Skladem
naše cena 1 290 Kč (50 Euro)
Skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Black Cat Shop (Monika Hanáková) se sídlem Piaristů 20, Mikulov, 69201, IČ 72306386, zapsaná u Městského úřadu Mikulov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu blackcatshop@email.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ