KONTAKTY

Black Cat Shop
Náměstí Svobody 74/10 (ve dvorním traktu)
Brno, 602 00
tel: +420 606 100 979
fax: -
napište nám

NOVINKY

arr3Platby kartou i v měně EURO !Vaše nákupy nyní můžete pohodlně platit v prodejně také Platebníni kartami. Přijímáme i platby v... arr314.9.2018 NOVĚ OTEVŘENÁ PRODEJNA BLACK CAT SHOP PŘÍMO V CENTRU BRNA !S radostí všem našim zákazníkům oznamuji, že od 14.9.2018 najdete nově otevřenou prodejnu Black Cat... arr3Spuštěn nový e-shop !Po malé pauze vás opět vítám na novém e-shopu www.blackcatshop.cz. Produkty na e-shopu stále...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 290 Kč (50 Euro)
Skladem
naše cena 790 Kč (31 Euro)
Skladem
naše cena 690 Kč (27 Euro)
Skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 3 490 Kč (136 Euro)
Skladem
naše cena 550 Kč (21 Euro)
Skladem
naše cena 550 Kč (21 Euro)
Skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Black Cat Shop (Monika Hanáková) se sídlem Piaristů 20, Mikulov, 69201 IČ 72306386, zapsaná u Městského úřadu Mikulov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ