KONTAKTY

Black Cat Shop
Náměstí Svobody 74/10 (ve dvorním traktu)
Brno, 602 00
tel: +420 606 100 979
fax: -
napište nám

NOVINKY

arr3Platby kartou i v měně EURO !Vaše nákupy nyní můžete pohodlně platit v prodejně také Platebníni kartami. Přijímáme i platby v... arr314.9.2018 NOVĚ OTEVŘENÁ PRODEJNA BLACK CAT SHOP PŘÍMO V CENTRU BRNA !S radostí všem našim zákazníkům oznamuji, že od 14.9.2018 najdete nově otevřenou prodejnu Black Cat... arr3Spuštěn nový e-shop !Po malé pauze vás opět vítám na novém e-shopu www.blackcatshop.cz. Produkty na e-shopu stále...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 990 Kč (39 Euro)
Skladem
naše cena 490 Kč (19 Euro)
Skladem
naše cena 790 Kč (31 Euro)
Skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 490 Kč (58 Euro)
Skladem
naše cena 1 290 Kč (50 Euro)
Skladem
naše cena 1 490 Kč (58 Euro)
Skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Black Cat Shop (Monika Hanáková) , se sídlem Piaristů 20, Mikulov, 69201, IČ 72306386, zapsaná u Městského úřadu Mikulov, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ